Rabu, 22 Mei 2013

May Giveaway by Amer Corner !


tadi join "Segment Follow Mollow Dan Menang" dari AmerCorner dan Alya Jane..sekarang join "May Giveaway" dari AmerCorner dan Atiqah Nas pulak..hari tu nak join,,tapi rasa macam malas,,ni pagi2 buta tak tidur lagi,tak tau nak buat apa aku pon join jela..syarat nye pon tak banyak..tadi dah follow AmerCorner,sambil tu follow Atiqah Nas pulak..satu syarat je yang tinggalkan..apalagi join jela..nak join klik gambar tu je..

Hadiah. (dipilih secara random)
1. Ice Watch x3
2. Top Up RM 5 untuk x6 Orang.

Start 8.May.2013. Tamat pada 8.June.2013.(12midnight)
Comments
1 Comments

1 ulasan :

  1. dtg dari GA yg sama , good luck :) http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html

    BalasPadam