Rabu, 22 Mei 2013

Segment Follow Mollow Dan Menang.

Sekarang ni aku dah tak berapa layan sangat fb macam dulu2..kalau boring aku tengok blog yang ada buat segment apa2 saja lah,,sekarang aku join "Segment Follow Mollow Dan Menang"..harap2 dapat la hadiah dari segment ni,,syarat nak join pon tak banyak..nak join?klik je kat banner,,


                                                                  follower yang ada 5

Hadiah Dari Alya Jane
1. Camera Lomo Aquapic x1
2. Topup Rm10 x1
3. Topup Rm5 x2
4. Blog Review x10
5. Bloglist sampai 31.12.13. x10.


Hadiah dari AmerCorner.
1. Camera lomo aquapic x1.
2. Topup RM5 x4
3. Review Blog x5.
4. Bloglist sehingga 31.12.13 x10.
Comments
4 Comments

4 ulasan :

  1. Hai! Dri segment yg sama!
    Best of luck k!
    http://koxtau.blogspot.com/2013/05/segment-follow-mollow-dan-menang.html

    BalasPadam
  2. hai singgah sini dari segmen yg sama, sambil follow.

    http://alizazril.blogspot.com/2013/05/segment-follow-mollow-dan-menang.html

    BalasPadam
  3. 15 follow dari segmen yang sama

    jom singgah dan follow
    http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/05/segment-follow-mollow-dan-menang.html

    BalasPadam
  4. Hai. selamat pagi. singgah dari segmen yang sama :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/05/segment-follow-mollow-dan-menang.html

    BalasPadam